Ondernemingsrecht

Wij zijn lid van Vereniging van Advocaten Noord Nederland

het samenwerkingsverband voor kwaliteit en innovatie

Ondernemingsrecht

 

Ondernemen is een kunst apart en dat is wat u het liefst doet als ondernemer. Daarbij krijgt u wel te maken met het ondernemingsrecht.

Het ondernemingsrecht houdt zich immers bezig met alles wat ondernemers raakt. Van contracten tot algemene voorwaarden. 

Jans Corporate Law Firm kan u begeleiden en bijstaan daarin zodat u zich kan concentreren op ondernemen. 

Overeenkomsten en algemene voorwaarden

Een belangrijk onderdeel en de basis van het ondernemen is wat je met elkaar afspreekt en welke voorwaarden daarop van toepassing zijn. Zo kan u altijd terugvallen op een goede contractuele basis en goede algemene voorwaarden die de meeste risico’s voor u uitsluiten. 

Een goed contract en bijbehorende algemene voorwaarden zorgen ervoor dat u zich kan richten op ondernemen.  Mocht er toch een geschil ontstaan dan kunt u hierop terugvallen.  

Jans Corporate Law Firm heeft een ruime ervaring in het opstellen van (model)overeenkomsten en het opstellen van voor u op maat gemaakte algemene voorwaarden die u elke keer weer kan gebruiken. Neemt contact met ons op voor onze aantrekkelijke all-in prijzen hiervoor. 

Conflicten oplossen

Jans Corporate Law Firm lost uw conflict op. Het liefst door bemiddeling of via een schikking. Maar als het moet dan gaan we voor u ook keihard de procedure aan, van incasso tot beslag. We wegen als advocaat altijd uw kansen af met de belangen van u als ondernemer voorop. 

Direct een vrijblijvende offerte?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

7 + 7 =

Offerte aanvragen

7 + 4 =