Over ons

Voor en door ondernemers

Wij zijn lid van Vereniging van Advocaten Noord Nederland

het samenwerkingsverband voor kwaliteit en innovatie

Over ons

We zijn een familiebedrijf met korte lijnen naar onze cliënten toe. Vader en zoon werken met meer dan 20 jaar juridische ervaring tezamen met een staf van ondersteunend personeel met liefde aan juridische zaken voor onze cliënten.

Uiteraard kunt u bij ons terecht als u zaken doet niet alleen in Nederland maar ook in de Europese Unie. Doordat we het Engels, Spaans, Portugees en Italiaans machtig zijn kunnen we u ook over de grens uitstekend helpen. Bent u een buitenlandse onderneming die in Nederland wil ondernemen of in de EU? Dan kunnen we u ook uitstekend helpen.

Doordat we ons alleen en uitsluitend concentreren op, en zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht,  kunnen we u daarin optimaal bijstaan. Niet alleen met advies of door te procederen maar ook door met u mee te denken als ondernemer.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder vanuit ons kantoor aan de Leonard Springerlaan 19 in Groningen. We zijn voorzien van eigen parkeergelegenheid.

Namens ons team heten we u dan ook graag van harte welkom.

 

Specialisaties

Onze advocaten blijven zich voortdurend vernieuwen om de optimale kwaliteit en de beste dienstverlening voor onze cliënten te garanderen.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. Mr Ing. B. Jans staat geregistreerd op Personen en familierecht en Arbeidsrecht;
b. Mr.P.J. Jans staat geregistreerd op Ondernemingsrecht en Personen- en Familierecht.
Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

11 + 3 =

Offerte aanvragen

8 + 14 =